Bloc d'AISSA

Nota informativa 39: Residència

Benvolgudes famílies,

Avui s’han donat dos ingressos a l’Hospital, de dues persones amb infecció de Covid. Per altra banda, entre ahir a la tarda i aquest matí s’han traslladat 28 residents de planta. I ara la residència queda distribuïda de la següent manera:

Planta 1 (zona vermella): Després de les dues derivacions a l’Hospital d’avui, hi ha 51 persones, totes elles positives en Covid, i aïllades a la seva habitació.

Planta 2 (zona verda): 33 residents, totes elles negatives en Covid. Les persones estan confinades, tot i que intentarem que surtin al jardí amb totes les mesures de seguretat.

Planta 3 (zona groga): 22 residents: A la zona groga hi ha les persones que inicien simptomatologia que encara no sabem si pot ser covid o no, les persones que sembla que han superat la malaltia perquè primer van tenir resultat positiu i al cap de més de 15 dies ha sortit negatiu, així com persones que han estat a l’Hospital i que, essent amb resultat negatiu, han tornat a la residència. En aquesta planta també estan aïllats.

Avui hem rebut novament material de la Generalitat: monos, guants i mascaretes FFP2. Ara per ara estem ben abastits quant als equips de protecció individual.

Endavant, #EnsEnSortirem!

Núria Cortada

Gerent