Bloc d'AISSA

Nota informativa 40: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Ahir per la tarda ens va deixar una persona resident que havia ingressat a l’Hospital Sant Camil el dijous passat. Lamentem aquesta malaurada pèrdua i enviem el nostre condol a la família.

Reprenem l’explicació que us fèiem ahir de les tres zones, perquè no ens vam explicar bé, atenent les vostres consultes. El primer que hem d’aclarir és que els colors de les tres zones no tenen res a veure amb els colors de la primera planta, d’ala verda i ala vermella. Fa referència a colors simbòlics, com si es tractés d’un semàfor: per una banda tenim la zona vermella (planta 1) amb persones confirmades de covid 19. Poden estar dues persones juntes a la mateixa habitació sense problema.

Per l’altra, la zona verda (segona planta) on hi ha les persones amb covid negatiu, que estan confinades a la seva habitació.

I finalment la zona groga (Planta 3), que és la que segurament no hem explicat prou bé. En aquesta planta les persones estan en habitacions individuals i hi ha:

1. Les persones que venen de l’Hospital amb covid negatiu

2. Les persones que, tenint un resultat negatiu i sense presentar cap tipus de simptomatologia, han estat en contacte amb una persona amb resultat positiu, per exemple compartint habitació

3. Les persones amb resultat negatiu però que comencen a no trobar-se bé. Atenent que aquest virus presenta una simptomatologia molt variada, només que la persona presenti símptomes intestinals o una mica de febre, si així ho valora infermeria o el metge, és traslladada a la zona groga

4. També hi ha les persones que van donar positiu a Covid i en el darrer test han donat negatiu, com a mesura preventiva.

Esperem haver-nos explicat molt millor aquesta vegada, però si teniu algun dubte, comentari o pregunta, no dubteu a enviar un correu electrònic o fer una trucada i respondrem en la mesura que puguem.

#EnsEnSortirem!

Núria Cortada

Gerent