Bloc d'AISSA

Diada Sant Jordi 2020

Residència

Benvolgudes families,

Dijous 23 d’abril, vàrem celebrar la diada de Sant Jordi, una mica estranya enguany però que vam intentar que fos una mica especial. Per cert, felicitats a tots els Jordis i totes les Jordines!

Ens va fer un dia esplèndid, i els residents que en aquell moment estaven al centre de dia, van poder gaudir del jardí, de la música i dels poemes que ens han enviat diversos escriptors i escriptores de la ciutat i que col.laboren amb la xarxa de biblioteques municipal. Els poemes que ens queden per passar, els anirem ensenyant als residents a través de les tauletes que ens han fet arribar des de CaixaBank.

També a la terrassa de la segona planta varen poder sortir alguns residents, això si, respectant en tot moment les mesures de seguretat. Quines ganes tenim de tornar a abraçar! Per ara, fem xoc de colzes!!


Tant treballadores com residents vam poder fer un tastet de Sant Jordi, ja que des de VidaCaixa ens van fer la donació de 250 roses, des d’Amics de la Gent Gran ens va arribar un ram preciós i des del Centre de Dia Masbau, 150 roses de paper que oloraven de meravella!.

Volem donar les gràcies de tot cor i agraïm aquestes col.laboracions que ens van fer passar un dia agradable.

Aquests dies també ens están arribant enregistraments de persones a les que tenim molt d’apreci: del Ramon Estrada, director de la Coral, del Harris músic Vilanoví, del Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat i del mossèn Agustí.

 

ARA QUE FA BON TEMPS…

Aprofitem el sol i les flors que han sortit per veure-les, olorar-les i poder agafar una mica de coloret a la pell, ja que sen’s està quedant ‘’moreno fluorescente’’ i algunes ja ens heu dit que patiu per la vitamina B!


ANIVERSARIS

Com cada mes, celebrem, en aquests cas, els aniversaris d’abril i aprofitem per felicitar a totes les que feu anys aquest mes!

Francisca (03/04)                          Beatriz (16/04)
Josefa (03/04)                               Sofia (23/04)
Maria (05/04)                                Panxo (24/04)
Francesc (06/04)                           Maria (26/04)
Maria (07/04)                                Prudencio (28/04)
Teresa (11/04)                              Josefa (28/04)
Asunción (14/04)                           Carmina (30/04)

PER MOLTS ANYS!

 

Fins aquí l’entrada d’avui!

Gràcies families, ens veiem aviat!