Bloc d'AISSA

Nota informativa 41: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Ahir no vàrem fet nota, ja que havia estat un dia molt tranquil i no hi havia gaires coses per explicar-vos. Avui us informem que aquesta tarda han ingressat dues persones a l’Hospital, amb símptomes compatibles amb covid, una amb PCR de resultat positiu i una de resultat negatiu.

Avui hem penjat al web una entrada al blog i al FB que també us adjuntem. L’ha redactat la Tere, l’animadora sociocultural, amb les activitats que es van fer pel dia de Sant Jordi però també amb les que s’han anat fent els dies posteriors. Heu de saber que la Tere, que no pot accedir a la Planta 1, truca a les persones residents d’aquesta planta, que estan aïllades i es posen molt contentes en sentir la seva veu.

Les persones de la primera planta intentem que facin videotrucades, i n’anem fent, tot i que ens agradaria que en fessin moltes més. Heu de pensar que cada vegada que s’entra a una habitació s’han de fer processos amb els EPIs, estant molt alerta, i que per tant s’està molt més temps del que abans era entrar a l’habitació i fer qualsevol atenció o gestió. A les plantes segona i tercera hi ha la Meritxell i la Naiara per ajudar els vostres familiars a fer les videotrucades. Us demanem una mica de paciència.

#EnsEnSortirem!

 

Núria Cortada

Gerent