Bloc d'AISSA

Nota informativa 46: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Com heu vist aquests dies, no hem fet una nota diària, sinó que la periodicitat ha estat més o menys una cada dos dies.  És important mantenir la informació i la comunicació amb vosaltres i sempre que tinguem contingut important a explicar-vos.

En relació a la cuina us informem que s’ha fet una primera neteja i que aquests dies s’estan posant els utillatges i arreglant-la de cara al dia 13. Quan estigui tot col.locat es farà la neteja final per començar amb l’activitat.  La veritat és que fa molt goig, tot tan nou i brillant.

També s’està treballant en la proposta de menús de primavera que ha fet l’empresa i que us farem arribar en els propers dies.  Tenim pensat que, al cap d’unes setmanes de l’inici de l’activitat de la nova cuina, farem una enquesta a les persones residents i del menjador social per veure què n’opinen: sobre la presentació, el sabor, la varietat, l quantitat, la temperatura... i també sobre quins plats són els que més han agradat i quins els que menys.  D’aquesta manera, tant nosaltres com l’empresa de la cuina anirem més guiats a l’hora de fer canvis i variacions.  En el moment que la situació de la crisi sanitària es normalitzi i pugueu tornar a visitar els vostres familiars, si coincideix amb l’hora dels àpats també ens agradarà que respongueu l’enquesta.

Finalment també volem comunicar-vos que l’equip mèdic de suport a les residències que ens està acompanyant aquesta setmana, han iniciat proves complementàries a totes es persones residents, com per exemple un electrocardiograma, que fem amb un aparell que ens han deixat amb aquesta finalitat (ja sabeu que a les residències no es disposa d’aquest tipus d’aparells mèdics ni habitualment s’hi fan aquest tipus de proves).  En funció dels resultats de l’electrocardiograma, de la simptomatologia que presenti la persona i del seu diagnòstic en relació a la covid, l’equip mèdic està determinant si és possible iniciar un tractament.  Cal fer una valoració molt acurada dels beneficis potencials dels tractaments, en aquest moment incerts, i dels riscos associats als medicaments, i sempre considerar les característiques del pacient: malalties prèvies, altres medicaments que ha de prendre, etc.

Aquesta és una bona notícia perquè permetrà, sempre que es donin les circumstàncies adients, fer un tractament amb l’objectiu de millorar els efectes de la covid.

Us seguirem informant!

#EnsEnSortirem!

Núria Cortada
Gerent