Bloc d'AISSA

Nota informativa 47: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Abans d’ahir va deixar-nos una persones de la residència amb diagnòstic de covid confirmat. Lamentem molt aquesta pèrdua i trametem el nostre condol als seus familiars.

Avui, per altra banda, s’ha derivat una persona a l’Hospital de Bellvitge per problemes oftalmològics, res a veure amb la covid, i ha retornat una persona resident de l’Hospital, ja que s’ha estabilitzat la seva situació de salut.

L’equip de metges de l’ICS, actualment composat per dues persones, estarà amb nosaltres també la setmana que ve. Estan fent molt bona feina. Els primers moments ens van ajudar amb l’organització i sectorització de la residència, i a la vegada van començar a visitar les persones residents, com ja us vàrem explicar. En aquests moments hi ha una vintena de persones en tractament, que de moment sembla que estan estabilitzant la seva situació. Com ja sabeu, no totes les persones poden rebre el tractament; cal analitzar molt bé els beneficis i els possibles perjudicis que els podria causar, ja que , com totes les medicacions, poden produir efectes secundaris.

Us seguirem informant dels avenços en l’inici de l’activitat de la cuina en la instal·lació, que tenim prevista per dimecres que ve, si tot va com tenim previst.

#EnsEnSortirem!

Núria Cortada

Gerent